Menu Zavrieť

GDPR – Ochrana a spracovanie osobných údajov

Kto sme

Tento web prevádzkuje spoločnosť online reality service, s.r.o. so sídlom Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob, IČO 52 522 547.

Úvod

Osobné údaje zbierame pre účely vyplnenia a odoslania objednávky v sekcií Obchod, pri záväznom objednaní tovaru, pre potreby vybavenia objednávky. Pri vyplňovaní objednávky sa rozhodne sám návštevník, či údaje poskytne alebo nie. Poskytnuté údaje sú uchovávané na zabezpečenom serveri. Pri prehliadaní tohoto webu sa môže návštevník sám rozhodnúť, či chce poskytnúť svoju e-mailovú adresu pre spätné kontaktovanie alebo nechce, je iba potrebná pre vyplnenie Kontaktného formulára.

So získanými osobnými údajmi narábame podľa zákona na ochranu osobných údajov. Zhromažďujeme len také osobné údaje, ktoré nevyhnutne potrebujeme na to, aby sme boli schopní poskytovať naše služby a vykonať evidenciu v databáze uchádzačov alebo poskytnúť prácu.

Pravidlá ochrany osobných údajov sa vzťahujú na všetky služby E-shopu poskytované priamo na webovej stránke www.motokary-karting.sk . Nevzťahujú sa na služby ponúkané inými spoločnosťami alebo jednotlivcami, ani na produkty alebo webové stránky, ktoré sa môžu objaviť, na webovej stránke www.motokary-karting.sk vo forme reklamy alebo odkazov a pod.

Webová stránka www.motokary-karting.sk ako taká sama o sebe nezbiera žiadne osobné údaje.

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechávajú na stránke komentáre alebo hodnotenia produktov, zbierame iba údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Kontaktné formuláre

Údaje odoslané cez kontaktné formuláre uchovávame po určitú dobu nevyhnutnú na poskytnutie služby, no takto zozbierané údaje nepoužívame na marketingové účely. Údaje neposkytujeme žiadnej tretej strane.

Cookies

Ak pridáte hodnotenie produktu na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

Tento web nezbiera žiadne analytické údaje.

S kým zdieľame vaše údaje

Tento web nezdieľa žiadne údaje so žiadnou treťou stranou.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho meta-údaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Na našich stránkach sa dá registrovať, preto pri registrácií dôjde k ukladaniu údajov údajov potrebných iba pre plnohodnotné poskytnutie služby zo strany obchodu, t.j. odoslanie tovaru na objednanú adresu.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke ste pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Požiadať môžete na emailovej adrese info@motokary-karting.sk

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Kontaktné informácie

  • Poskytnutý súhlas môže dotknutá osoba kedykoľvek odvolať, a to písomne, na nižšie uvedenej emailovej adrese (info@motokary-karting.sk) alebo poštovej adrese (online reality service, s.r.o., Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob).
  • Ďalšie informácie týkajúce sa ochrany osobných údajov na internetovom obchode www.motokary-karting.sk, prípadne žiadosti o opravu/aktualizáciu, vymazanie, likvidáciu údajov nám môžete poslať emailom info@motokary-karting.sk alebo poštou: online reality service, s.r.o., Pri jazere 40, 900 26 Slovenský Grob.

Dodatočné informácie

  1. Prístup k osobným údajom majú pracovníci internetového obchodu, ktorí boli poučení o právach a povinnostiach pri spracúvaní osobných údajov a sú povinní dodržiavať mlčanlivosť, ktorá trvá aj po ukončení spracúvania osobných údajov.
  2. Internetový obchod www.motokary-karting.sk je povinný v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. (ďalej v texte len „zákon na ochranu osobných údajov“) zabezpečiť ochranu osobných údajov. Prijali sme preto také technické, organizačné a personálne opatrenia, pomocou ktorých sme schopní zabezpečiť sieťovú bezpečnosť a zálohovanie údajov, odolnosť informačných systémov obsahujúcich osobné údaje proti škodlivým kódom a podobne.

Translate »